У Черкасах помер підліток, який отримав поранення в шкільному тирі

У лікарні Черкасах помер дев'ятикласник Артем Попов, який під час заняття в шкільному тирі отримав важке вогнепальне поранення голови місяць тому. Про це повідомляє прес-служба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради в середу, 19 травня в соцмережі, передають Патріоти України.

"На жаль, сьогодні, перестало битися серце дев'ятикласника Черкаської загальноосвітньої школи №34 Артема Попова, який місяць тому отримав травму в тирі КДЮСШ №2", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, трагічний інцидент стався в тирі гімназії 20 квітня. Дев'ятикласника госпіталізували у важкому стані. Поранення сталося під час тренування зі стрільби, коли вчитель вийшов з приміщення. За словами прес-секретаря поліції, повідомлення про поранення в правоохоронні органи надійшло від медиків.


Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...