У Чернівцях люди рвонули в магазини - на вихідні їжу купити буде ніде: Фото ажіотажу

З суботи, 11 квітня, по всій території Чернівецької області закриють всі магазини і АЗС, через що 10 квітня в магазинах спостерігається ажіотаж, передають Патріоти України.

З 14:00 в місті групи людей очікували в чергах перед дверима магазинів. Всі покупці в масках, адже без них в магазин не пускають. Однак безпечної відстані дотримуються далеко не всі. Натовпи під магазинами час від часу то з'являються, то зникають.

Як повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, з суботи, 11 квітня, з 13:00 до 6:00 понеділка, 13 квітня, в області не будуть працювати всі магазини, в тому числі продуктові. Автозаправні станції працюватимуть виключно для медичних служб, служб порятунку на Національної поліції.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...