У Чернівцях на вулиці встановили тунель проти мікробів і вірусів (фото, відео)

Після зняття карантинних заходів, тунель буде переміщений в інфекційне відділення обласної лікарні.

У Чернівцях перед обласною клінічною лікарнею встановили дезінфекційний тунель, жителі міста і лікарі його вже протестували. Про це повідомляється на сайті Чернівецької обласної державної адміністрації, передають Патріоти України.

При проході через тунель на людину розпилюють спеціальний розчин, який вбиває бактерії. В ОДА уточнили, що пристрій був встановлений на кошти місцевих бізнесменів в якості благодійної допомоги, а не з міського бюджету.

"Цей тунель на благодійній основі розробили і встановили представники Коагулянта - підприємства хімічної промисловості - Василь Куліш і Дмитро Парасій", - повідомляє прес-служба.

Після зняття карантинних заходів, тунель буде переміщений в інфекційне відділення обласної лікарні. Ще один такий тунель знаходиться в Дніпрі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...