У Чернівцях побили єпископа УПЦ МП, якого раніше зловили із оголеним хористом (відео)

У Чернівцях невідомий чоловік побив сканадального єпископа Чернівецько-Буковинської єпархії Никиту, якого раніше СБУ зловила із неповнолітнім хористом. Про це повідомляє Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ МП, передають Патріоти України.

Також там вирішили зманіпулювати і заявили, що у неповнолітнього хлопця, з яким підозрюваний у содомії гуляв, брат та батько зараз на передовій. "10 квітня 2023 року, о 22:00, біля Чернівецького єпархіального управління невідомий зловмисник напав на єпископа Івано-Франківського і Коломийського Никиту та неповнолітнього сина воїна ЗСУ, чий брат і батько зараз перебувають на передовій", - сказано у повідомленні.

У пресслужбі Чернівецької єпархії пожалілися, що поліція, яка прибула на місце подій, не арештувала нападника, а на прохання свідків перевірити нападника на стан алкогольного, чи наркотичного сп’яніння працівники поліції відповіли відмовою.

У Мережі з'явилося відео нападу. Місцеві ЗМІ пишуть, що автор відео побачив священника Московської церкви із двома 16-річними хористами і за це вдарив по обличчю.

Скандал з оголоненим неповнолітнім юнаком та єпископом Никитою

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, під час обшуків Чернівецької єпархії СБУ застали на той час секретаря єпархії разом з роздягненим неповнолітнім хлопцем. Офіційно СБУ так і не підтвердила факт секс-скандалу. Лише заявила, під час обшуків правоохоронці знайшли методички з Москви, російське громадянство та посвідчення окупантів.

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...