У червні Україну накриє сильна магнітна буря: Названо дату

Магнітні бурі травня завершаться не особливо сильним збуренням магнітного поля Землі і плавно перейдуть у літні магнітні бурі червня, також слабкі.

Як пишуть vikna.tv, у Центрі передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США розповіли, які коливання магнітосфери очікуються у перший літній місяць:

  • слабкі магнітні бурі: 1−3, 8−12, 28−30 червня.
  • середні магнітні бурі: 16, 22 червня.
  • сильні магнітні бурі: 23 червня.

Більшість людей не відчувають впливу магнітних бур, проте метеозалежні люди можуть відчувати погіршення здоров'я, головний біль, безсоння, депресію, а також загострення хронічних захворювань, насамперед серцево-судинних.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...