У Чорнобаївці від обстрілу окупантів поранено малюка - уламки поцілили в обличчя

Російська армія 1 березня обстрілює Херсонську область. У Чорнобаївці через ворожий обстріл поранення дістав однорічний хлопчик. У селі Зміївка поранені двоє чоловіків. Про це інформує Херсонська ОВА, передають Патріоти України.

По Чорнобаївці окупанти вдарили з артилерії. Поранений малюк у середньому стані тяжкості. Зараз карета “швидкої” везе малюка до лікарні, щоб медики могли врятувати його життя. Уламками скла йому поранило вуха та обличчя.

"Російські окупанти воюють з малюками на Херсонщині. Щойно російська артилерія вдарила по Чорнобаївці. Через ворожий обстріл поранення дістав однорічний хлопчик", - йдеться в повідомленні.

Також окупанти обстріляли село Зміївка, поранивши 54-річного місцевого мешканця. У нього уламкове поранення стопи. Також поранено 34-річного волонтера з Кривого Рогу - його травми більш тяжкі.

"Чоловік, що прибув допомагати людям, котрі живуть під постійними обстрілами, сам потрапив під щільний ворожий вогонь. Він дістав уламкові поранення руки з неповною ампутацією предпліччя, складні перелами руки та ноги", - додали в ОВА. Постраждалих шпиталізували до Бериславської лікарні, де надають їм необхідну допомогу.

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...