У день народження "свого Андрійка" мама Скрябіна пригадала його похорони (відео)

Український співак та ведучий Кузьма Скрябін 17 серпня відсвяткував би день народження. Зірці виповнилося б 53 роки. Вже сьомий рік Україна відзначає без іменинника. Мама артиста Ольга Михайлівна поділилася своїми хвилюваннями та спогадами про сина в інтерв'ю "Сніданку з 1+1", передають Патріоти України.

Так, жінка поділилася, що традиції збиратись за столом цього дня немає. Родина, друзі та близькі збираються у цей день на кладовищі. За розмовами про пам'ять Ольга поділилася про те, що сьогодні їй болить найдужче. "Знайшлися, значить, автори, які хочуть просто – я скажу так як є – хочуть просто присвоїти авторство Андрієве. Саме те авторство, яке є хітовим", – поділилася вона.

Обурює Ольгу Михайлівну й інформація про нібито величезні виплати, які родина отримує з пісень Скрябіна. "Уся країна чула про "огромные роялти", які були виплачені Світлані Бабійчук за Андрієве авторство. "Огромные"! Значить, для того, щоб люди знали правду – другий квартал 18-го року, роялті становили 65 гривень 30 копійок. Третій квартал 18-го року, не було взагалі озвучено у звіті. Значить, це було нуль гривень", – поділилася Ольга Кузьменко.

Те, що тішить і заспокоює Ольгу - це любов шанувальників її сина. Жінка тішиться, що в Україні з'являється все більше муралів і пам'ятників, присвячених Кузьмі. Усі - тримає під контролем.

"Доходить до того, що я усмішку отак от на глині відтворюю Андрійкову. Це я. З тими всіма пам'ятниками – це була моя ідея – щоб він сидів на лавочці, а не стояв над людьми. А так ніби як він живий, сидить собі на лавочці. І хто хоче, приходить і обнімається з ним", – розповіла мама зірки.

Крім того, жінка поміркувала, як Скрябін змінив Україну. У відповідь на це запитання вона пригадала день похорону Кузьми. "Коли Андрійка ховали і ми вийшли з церкви, то стояли одна людина попри одну – біля церкви вся площа у Львові і всі вулички були забиті і були викуплені всі квіти, тоді лише до мене… Тоді я сказала таку фразу: "Синочок, ти напевно щось зробив для тих людей", – поділилася Кузьменко.

Джерело: ТСН.ua

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...