У Держдумі РФ запропонували атакувати ЗСУ... товарами з секс-шопів

У Росії депутат Держдуми, заступник голови парламентського комітету із захисту сім'ї, питань батьківства, материнства та дитинства Віталій Мілонов запропонував використовувати товари для дорослих для атак на ЗСУ, передають Патріоти України.

Як повідомляє російське радіо "Говорит Москва", так він радить позбавлятися продукції секс-шопів у Росії. "Треба взяти весь товар із секс-шопів, завантажити на бомбардувальники та скинути на війська ЗСУ. Нехай їм ці гумові пісюни по голові настукають", — сказав російський парламентар.

Про небайдуже ставлення російського політика до магазинів для дорослих відомо ще з 2018 року. Тоді він виступив за закриття секс-шопів як "розсадника розпусти та пороків".

"Магазин інтимних товарів взагалі повинен перестати існувати, їх треба просто знищити. І рекламу їхню треба знищити. Магазини інтимних товарів – це для хворих людей, для маніяків, для "чикатил", — говорив депутат.

Мілонов не полюбив секс-шопи давно, і деякий час тому звертався до міністерства охорони здоров'я Росії з проханням прирівняти інтимні товари до лікарських засобів та медичних виробів та продавати їх лише за призначенням лікаря.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Є загиблі та поранені: у Словаччині сталася аварія автобуса та поїзда з українцями (відео)

четвер, 27 червень 2024, 23:55

За словами журналіста Віталія Глаголи, кілька постраждалих перебувають у важкому стані. Серед постраждалих водій автобуса і водій поїзда, пасажири поїзда не постраждали. . Близько шостої вечора 27 червня поїзд Будапешт-Прага, в якому перебували громад...