У дітей почалася паніка, прибула Росгвардія: У Челябінську 6-класниця прийшла до гімназії зі зброєю (фото)

У Челябінську шестикласниця принесла пістолет в гімназію №23. Навчальний заклад оточили поліцейські. Про це повідомляє місцеве видання 74.ru, передають Патріоти України.

Зброю в портфелі школярки помітили однокласники і відразу повідомили вчителям. Сама учениця розповіла, що взяла пістолет у охоронця для селфі. У свою чергу батьки учнів розповіли, що пістолет виявився зарядженим. За словами однокласників, зброю дівчинка принесла з собою з дому. "Вона свідомо приносила пістолет в школу і боялася, що його виявить металошукач, який насправді не був увімкнутий. Так вона його і пронесла", - розповів один з учнів.

Однокласники школярки називають її проблемною. Вони розповіли, що дівчинка два рази підпалювала туалет в школі. Крім цього приходила на навчання з ножем, нападала і била однокласників. Після повідомлення про пістолет в гімназію приїхали співробітники поліції і Росгвардії. Також в гімназію викликали "швидку", бо у деяких дітей почалася істерика від пережитого шоку.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...