У Дніпрі 13-річна школярка посварилася з батьками через оцінки і вистрибнула з вікна 6-го поверху

У Дніпрі в четвер, 14 жовтня, 13-річна школярка вистрибнула з вікна на шостому поверсі багатоквартирного будинку. Дівчинка вижила, але отримала чимало серйозних травм, передають Патріоти України.

Попередньо, причиною такого вчинку стало те, що вона посварилася зі своїми батьками через погані оцінки, отримані напередодні. Про це повідомляє місцеве видання "Дніпро Час" із посиланням на власні джерела.

Близько 14:25 постраждалу школярку доправили до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом стегна, ребер, під питанням – перелом тазу.

Відомо, що потерпіла є ученицею сьомого класу школи №91 на житловому масиві Західний, її звати Софія. У Facebook з'явилася інформація про те, що стан дівчинки стабільний, але їй знадобиться операція, на яку доведеться витратити чимало грошей.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...