У Дніпрі авто на повній швидкості збило пішохода (фото 12+)

Чоловік вибіг на дорогу практично перед автомобілем.

У середу, 1 січня, в Дніпрі на Слобожанському проспекті Chevrolet збив чоловіка. Потерпілий отримав сильні пошкодження, передають Патріоти України.

ДТП сталася близько 6:25. За попередньою інформацією, Chevrolet рухався в бік виїзду з Дніпра. В цей час, в недозволеному місці на дорогу вибіг чоловік практично перед автомобілем. Водій їхав на великій швидкості, не встиг загальмувати і збив пішохода.

На місці подій працювали 2 наряду поліції і 2 бригади швидкої допомоги. Постраждалого доставили в міську клінічну лікарню №6 у важкому стані.

Джерело: Інформатор

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...