У Дніпрі бабуся, яку шукала поліція, ховалася у власній квартирі

Онук подзвонив у поліцію пізно ввечері 20 травня та запевнив, що жінка вийшла з дому і зникла.

Курйозний випадок трапився у Дніпрі. Там підняли ледь не всю поліцію задля пошуків бабусі, а вона тим часом ховалась у кімнаті за шторою. Родина пенсіонерки викликала правоохоронців. Адже виявила, що з їхнього помешкання безслідно зникла жінка, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Дніпро оперативний".

82-річна бабуся має проблеми зі здоров'ям – вона страждає на деменцію. Це – розлади психіки, пов'язані з поважним віком.

Довідка. Деменція впливає на мислення, поведінку і на спроможність виконувати щоденні справи. Робота мозку значно погіршується, і це впливає на соціальну та робочу діяльності людини.

Онук подзвонив у поліцію пізно ввечері 20 травня та запевнив, що жінка вийшла з дому і зникла. Та поки поліція обшукувала будинок і двір, бабуся увесь час ховалась за шторою в одній з кімнат квартири. Відомо, що зараз з жінкою все гаразд, вона почувається добре.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...