У Дніпрі через повінь ріка вийшла з берегів (відео)

У Дніпрі через паводок підтоплює центральну набережну. Річка буквально вийшла з берегів. Відповідні відео з’явилися в соцмережах, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як на центральній набережній річка вже вийшла з берегів та почала підтоплювати пішохідну зону. За словами заммера Дніпра, вода в річці піднялася більше ніж на метр. В самому ж місті підтоплень начебто нема.

Зазначимо, що за повідомленнями "Дніпроводоканалу", з кранів містян вже тече каламутна вода. Проте її якість контролюється цілодобово.

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...