У Дніпрі чоловік побив дівчину ногами на очах десятків людей - ніхто не заступився (фото, відео)

У Дніпрі чоловік на очах десятків перехожих жорстоко побив дівчину ногами. Відповідне відео оприлюднили в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах зафіксовано, як чоловік штовхає дівчину, а потім б'є її ногами в голову. Один з перехожих обурився тим, що відбувається, але не намагався допомогти жертві. Решта перехожих ніяк не відреагувала на інцидент - просто проходили повз.

Як зазначає "Х**вий Дніпро", чоловіка незабаром затримали. Кривдником дівчини виявився її співмешканець 1988 року народження.

Постраждалу з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Зараз вона дає свідчення поліцейським.

Уточнюється, що напередодні мер Дніпра Борис Філатов оголосив грошову винагороду тому, хто допоможе відшукати чоловіка, який побив дівчину.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...