У Дніпрі чоловік пограбував двох дівчат, яких запросив у гості, а потім... застрелився

У місті Дніпрі в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Софії Ковалевської розігралася кримінальна драма. Чоловік запросив у гості малознайомих дівчат, пограбував їх і після цього застрелився. Про цей випадок повідомляє місцеве видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

За неофіційною інформацією, до квартири, де сталася ця трагічна пригода, господар та двоє дівчат, з якими він щойно познайомився, приїхали його автомашиною. У помешканні спільно розписали спиртні напої.

Несподівано, за словами гостей, чоловік дістав обріз рушниці, почав їм погрожувати, а одну з дівчат він, начебто, побив. Зрештою вони віддали йому 5 тисяч гривень та мобільний телефон і втекли.

Потерпілі звернулися у поліцію. Коли правоохоронці прибули на місце, чоловік не відчинив їм дверей. За якийсь час у квартирі пролунав постріл. Як згодом з’ясувалося, господар наклав на себе руки, вистріливши в себе із обріза.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...