Страшна трагедія: У Дніпрі чоловік скинув жінку з балкона 11-го поверху і пішов спати - вона загинула на місці

У Дніпрі ввечері 21 липня біля однієї з багатоповерхівок перехожі виявили тіло жінки. Поліцейські, що прибули на місце, з'ясували, що її скинув з 11-го поверху її знайомий, після цього зловмисник пішов спати. Жінка загинула на місці, її вбивцю вже затримали. Подробиці повідомили у поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"За вбивство 44-річної жінки поліцейські Дніпра затримали підозрюваного. 51-річний чоловік скинув потерпілу з балкона власного помешкання та пішов спати", – розповіли у поліції.

Про те, що біля під'їзду багатоповерхівки на вулиці Антоновича виявлено тіло жінки, поліцейських повідомили близько 21:20 21 липня. На місце виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського районного управління поліції.

Поліцейські провели огляд місця злочину, опитали ймовірних свідків і встановили обставини події. "Виявилося, що напередодні чоловік із потерпілою проводили сумісне дозвілля у квартирі підозрюваного. Під час виниклого конфлікту чоловік почав душити жінку, а потім перекинув її через балкон на 11-му поверсі. Після скоєного зловмисник пішов відпочивати. Від отриманих травм жінка загинула на місці. Підозрюваний – 51-річний містянин, який наприкінці минулого року звільнився з місць позбавлення волі за аналогічний злочин", – розповіли у поліції регіону.

Наразі чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України. Зловмисника затримано.

Каділак у всій можливій величі бренду: General Motors презентували розкішний електричний кабріолет Cadillac Sollei, конкурента Rolls-Royce та Bentley нового покоління (відео)

середа, 24 липень 2024, 12:15

Cadillac Sollei — представницький електричний кабріолет довжиною понад 5 метрів. У його салоні встановлені широкий дисплей та невеликий холодильник. . Флагманський Cadillac Celestiq отримав побратима в кузові кабріолет. Розкішний електрокар презентува...

Для тих, хто вчасно оновив дані, з'явилася спеціальна позначка у "Резерв+": У Міноборони дали пояснення

середа, 24 липень 2024, 11:30

Для тих, хто вчасно оновив військово-облікові дані у застосунку "Резерв+", з'явилася спеціальна позначка про це. Про нововведення у коментарі LIGA.net повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. Для отриман...