У Дніпрі чорна кішка спровокувала на автостраді ДТП (відео)

У Дніпрі в Шевченківському районі сталася незвична аварія. Зокрема, там два автомобілі зіткнулися через кішку. Відео моменту аварії опублікували у Тelegram-каналі "Dnepr_Black", зазначають Патріоти України.

На ролику видно, що один із водіїв намагався врятувати тварину.

Так, аварія сталася на вулиці Панікахи. Там кішка чорного кольору різко вибігла на дорогу. Тварина злякалася та почала бігати в різні сторони.

Водій сірого легковика різко загальмував. Проте автомобіль, який був позаду, ймовірно, не дотримувався дистанції. Тому вони зіткнулися та зупинились посеред дороги.

На щастя удар був не надто сильним. На щастя, тварина в моменті інциденту не постраждала.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...