У Дніпрі легковик виїхав на зустрічну смугу та врізався у сміттєвоз: Мертві та живі опинилися у пастці

У ніч на 25 вересня у Дніпрі сталася аварія – автівка врізалася у сміттєвоз. У результаті в понівеченій машині у пастці опинилися 3 постраждалих та загибла, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС.

До Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомлення про ДТП у Дніпрі надійшло о 00:36. Аварія сталася на проспекті Гагаріна Соборного району.

Легковий автомобіль Mitsubishi Еvolution виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся зі сміттєвозом "МАЗ". Внаслідок аварії водія та 3 пасажирів затисло металевими конструкціями понівеченої автівки.

Деталі рятувальної операції

За допомогою гідравлічного різака та розтискача надзвичайники зрізали передні та задні двері, центральні стійки автомобіля та колонку керма. У результаті деблокували трьох постраждалих та вивільнили тіло загиблої 20-річної дівчини.

Врятованих молодих чоловіків та дівчину госпіталізували до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Водій та пасажир автомобіля "МАЗ" не постраждали.

До ліквідації наслідків аварії залучали 12 рятувальників та 3 одиниці техніки. Для звільнення потерпілих і жертви залучали рятувальників: Фото ДСНС

Рятувальники деблокували потерпілих та загиблу: дивіться відео


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...