У Дніпрі маршрутка насмерть переїхала жінку на "зебрі": Моторошна ДТП потрапила на відео

У Дніпрі маршрутка збила жінку на пішохідному переході і задавила нещасну. У результаті ДТП потерпіла від отриманих травм померла на місці. Трагедія сталася близько 12 години дня в центрі міста, передають Патріоти України.

Автобус скоїв наїзд на жінку на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Андрія Фабра. В мережі було опубліковано відео трагедії, зняте камерою спостереження.

На кадрах видно, як дві жінки переходять дорогу по "зебрі" біля перехрестя на зелене світло. Раптово світлофор перестав працювати.

У цей момент маршрутний автобус повертав на проспект - водій пропустив одну жінку, а іншу задавив. При цьому бус рухався дуже повільно, проте маршрутник не загальмував.

Жінка-пішохід опинилася під колесами транспорту, який протягнув нещасну ще кілька метрів, після чого зупинився. Страшна ДТП сталася у всіх на очах.

Після трагедії водій розповів, що не помітив жінку, яка вийшла на пішохідний перехід. На місці події працюють правоохоронці, які з'ясовують всі деталі та обставини жахливого дорожнього інциденту.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...