У Дніпрі мати зробила смертельний укол однорічному сину та намагалася здійснити суїцид

У Дніпрі мати отруїла себе і свою однорічну дитину, повідомляють Патріоти України.

Малюк 2020 року народження помер в ніч на п'ятницю, 10 вересня, у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні. Як повідомляє місцеве видання "Наше місто", жінка ввела невідомий препарат собі і малюкові за допомогою шприца. Таким чином вона вирішила накласти на себе руки.

Генеральний директор медустанови Олексій Власов розповів, що дитина поступила до них у дуже важкому стані. Обставини події почали з'ясовувати правоохоронці.

За попередньою інформацією, маму з дитиною без свідомості знайшла бабуся. Жінка прийшла провідати дочку, тому що вона не виходила на зв'язок. У кімнаті поліцейські знайшли передсмертну записку матері. Про її стан нічого не уточнюється.

За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...