У Дніпрі підпалили мікроавтобус ЗСУ (фото)

У Дніпрі на автостоянці невідомі підпалили мікроавтобус, який належить Збройним силам України. Зловмисників розшукують. Про це повідомляє пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України.

За фактом підпалу автомобіля правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Інцидент стався на автостоянці по вул. Яскравій у Дніпрі.

На місці події виявлені порожні пляшки з-під бензинуПоліцейські встановили, що внаслідок підпалу загорівся мікроавтобус Volkswagen, який належить військовим. Вогнем пошкоджено моторний відсік, торпедо авто та лобове скло. На місці були виявлені порожні пляшки від бензину. За попередньою інформацією правоохоронців, до підпалу може бути причетна група осіб. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...