У Дніпрі російська ракета вбила 15-річну Марію - була вдома сама, коли пролунав вибух (фото)

У Дніпрі в результаті російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці загинула 15-річна Марія Лебідь. Дівчинка була вдома сама, коли пролунав вибух. Про трагедію повідомили старша сестра загиблої Аліса та знайомі сім'ї у мережі, передають Патріоти України.

"Моя сестра вчора телефонувала її мамі Оксані, щоб дізнатись, чи все гаразд. Вона була на роботі і не знала що трапилось, донька була вдома. Перший побіг на місто події рідний брат Паша… але будинку вже не було. Їх тато пішов з життя пару років тому. Знаю сім’ю особисто", -розповіла Євгенія Бондаренко на своїй сторінці в Facebook.

Марія навчалася в дев'ятому класі, займалася бальними танцями, музикою, захоплювалася вивченням англійської мови та домашнім квітництвом.

"Хочу розповісти вам трохи про себе: мені 15 років, маю музичну освіту, захоплююсь вивченням англійської мови. Моє хобі - це домашнє квітництво. Я цілеспрямована, доброзичлива і працьовита. Намагаюсь ставитися до життя з гумором і позитивом", - розповідала Марія про себе на виборах у президенти школи, які перемогла.

"Моєї 15-річної, суперрозумної, суперталановитої, неймовірно веселої сестри більше немає. Ракета влучила в будинок", - написала сестра загиблої дівчинки.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...