Наколює голови тварин на ніж: У Дніпрі школярка "прославилася" моторошним хобі, поліція розводить руками (фото)

У Дніпрі 15-річна школярка має страшне хобі. Дев'ятикласниця постить в соціальних мережах фото з головами тварин, які наколює на ніж. Якщо кілька днів тому це був кіт, потім курка, то тепер з'явилося "свіже" фото - голови ворони, передають Патріоти України.

Так, в соцмережах викрили неадекватного підлітка. Вона виявилася ученицею 9 класу з міста Дніпро. Повідомляється, що ця тема не нова. З дівчинкою та її батьками розмовляв психолог, але це не завадило появі нової публікації з відрізаною головою птаха.

"Сьогодні вранці я розмовляла зі старим веганом, а зараз ну... ось це у мене вдома, - підписала дівчина моторошне фото з головою птаха і додала - Минулі 3 черепи не так смерділи".

Школярка з Дніпра позує з відрубаними головами тварин (скрін: соцмережі) Про дівчинку відомо, що вона не дуже товариська, поводиться дивно

"За неофіційною інформацією, вона кидалася на батьків з ножем, лежала на Ігрені в лікарні, батьки, ймовірно, в курсі, але нічого не роблять. Дівчинка пішла з однієї школи і перейшла в іншу, як нам сказали за "сімейними обставинами". Сьогодні її не було в школі, вона вже була у відділенні поліції і давала свідчення, вона сказала, що голову кота вона вже знайшла відрубаною і вирішила з нею сфотографуватися, однокласникам вона сказала, що це опудало, людина, яка її фотографувала, так само вже дала свідчення", - розповідають в соцмережах.

Те саме скандальне фото з головою кота (соцмережі)

Зазначимо, що школярку поки що не можуть притягнути до відповідальності, бо вона неповнолітня. Раніше її батьки отримали штраф за дії доньки, але за повторне порушення він може бути більше.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...