У Дніпрі троє чоловіків відвезли перехожого до лісу, роздягнули та вбили (фото, відео)

Затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Дніпрі троє чоловіків напали на перехожого на вулиці, заштовхали в авто й вивезли в ліс, де роздягли, побили та кинули помирати. Про це повідомив відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Потерпілий помер від численних травм. Оголене тіло померлого виявили місцеві жителі 12 жовтня в лісосмузі Самарського району. 35-річний загиблий із 3 жовтня перебував у розшуку.

20 жовтня правоохоронці затримали причетних до вбивства. Ними виявилися троє місцевих жителів віком від 37 до 48 років. Двоє з них раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронці вилучили речові докази, що підтверджують їхню причетність до злочину. Крім того, в автомобілі одного з підозрюваних виявили гранату Ф-1 без маркування і запал УЗРГМ-2.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...