У Дніпрі в дитячому парку знайшли людські останки (фото 16+)

За попередньою інформацією, останки можуть належати безвісти зниклому 58-річному Валентину Нестеренку.

У суботу, 31 січня, житель Дніпра прогулювався в дитячому парку "Зелений Гай" і випадково знайшов людські кістки. Житель Дніпра Руслан знімав в парку відео для свого блогу на YouTube. Він вирішив трохи звернути з доглянутої частини і вийти в балку, повідомляють Патріоти України.

У посадці чоловік натрапив на людські череп та кістку. Він викликав до місця поліцію. Правоохоронці спочатку припустили, що останки можуть належати учасникам Кримської війни. Пізніше слідству вдалося встановити, що скелет з'явився в парку значно пізніше, його особистість вже вдалося встановити.

За попередньою інформацією, останки можуть належати безвісти зниклому 58-річному Валентину Нестеренко. Чоловіка розшукували з 13 червня 2018 року. Імовірно, останки знаходяться там близько року. Слідчі дії тривають, деталі події встановлюватимуть правоохоронці.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...