У Дніпрі водій легковика жорстоко побив жінку, яка вискочила на проїжджу частину - кинув її на узбіччі

У Дніпрі водій легковик жорстоко побив жінку, яка вискочила на проїжджу частину. Після цього, він поволок її на узбіччя і кинув там, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося в мережі. У підписі було зазначено, що інцидент стався по вулиці Шмідта. "Жінка вискочила під колеса і вдарила машину ногою. Водій вийшов з автомобіля і силою викинув жінку на узбіччя", - сказано в повідомленні.

На кадрах видно, як водій вийшов з машини і щосили вдарив жінку. Від цього бідолаха впала на землю. Але чоловік не зупинився, він схопив її за одяг і поволок на узбіччя, де і кинув. Потім, переступив через пішохода і сів в авто і зі спокійною душею поїхав далі. Користувачі Мережі такий вчинок розкритикували.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...