Замовне вбивство? У Дніпрі вибухнула машина, загинуло двоє людей - частини тіла розкидало по вулиці (фото, відео)

У Дніпрі близько дев'ятої ранку в середу, 15 вересня, на проспекті Богдана Хмельницького, 10 вибухнув автомобіль із водієм і пасажиром усередині. Їх буквально розірвало на частини. Після цього машина загорілася, зазначають Патріоти України.

Причина вибуху поки невідома. На місце НП оперативно приїхали рятувальники і загасили загоряння. Проїзд на парапеті тимчасово заблокували правоохоронці для з'ясування деталей того, що сталося. Машини, припарковані поруч, від вибуху не постраждали. Вибух був такої сили, що лобове скло і деякі запчастини перелетіли через проїжджу частину.

У поліції Дніпропетровської області уточнили, що вибух стався в автомобілі Nissan Primera. На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та експерти криміналістичної лабораторії. Особи загиблих встановлюються.

Спікер Головного управління національної поліції Анна Старчевська на місці вибуху розповіла, що кваліфікацію події дадуть пізніше. За її словами, найімовірніше, це був теракт.

Увага! Фото 18+

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...