У Дніпрі загинуло подружжя, яке втекло з Нікополя - діти дивом вціліли (фото)

Внаслідок варварської атаки РФ на житлову багатоповерхівку у Дніпрі загинуло подружжя, яке втекло з Нікополя. Їхні діти дивом залишилися живими. Про трагедію розповіла близька родичка сім'ї Валерія Марченко в Instagram, передають Патріоти України.

За її словами, під час ракетного удару Ірина та Максим перебували у своїй квартирі на 8 поверсі під'їзду, який поністю зруйнували окупанти.

"Русский мир" прийшов до нас додому. Багато хто вже знає, багато хто ні, але мовчати тут нереально. Це найпекельніші 12 годин нашого життя… Саме в цьому домі, в цьому злощасному під’їзді жила сестра мого Антона. Восьмий поверх. Сьогодні можна без проблем розгледіти колір шпалер у вітальні, адже ці фото облетіли чи не весь світ", - розповіла жінка.

За її словами, діти вийшли на вулицю і вже чекали на батьків, коли ракета прилетіла прямо до них у дім. 9-річний Тимур та 14-річна Кароліна перебувають у лікарні.

"Руська бл*діна просто розірвала на шмаття цілу родину. За що? Пів року тому вони бігли з Нікополя, від постійних обстрілів, і що отримали?", - пише жінка.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...