У дочки - коронавірус: "Скрепний піп" Охлобистін влип у гучний скандал через відвідування церкви на Великдень

Скандальний російський актор Іван Охлобистін відвідав церкву на Великдень, незважаючи на те, що в Росії оголошено карантин, а у його дочки недавно діагностували коронавірус, передають Патріоти України.

Так, 19 квітня в Москві пройшла закрита святкова служба в одній з церков. Серед численних парафіян був помічений Іван Охлобистін, незважаючи на те, що він і члени його сім'ї могли бути носіями COVID-19. Пізніше сам Охлобистін виправдався за вчинок на особистій сторінці в соціальній мережі Вконтакте.

Потрапити на "таємну службу" можна було тільки за спецперепустками. Охлобистіна в церкві зняли на камеру, після того, як актор зауважив, що його знімає дівчина на телефон – він спробував вихопити його і накричав на неї (дивіться відео в кінці новини).

Вчинок Охлобистіна викликав бурхливу реакцію в мережі. Зокрема, телеведуча і світська левиця Альона Водонаєва відзначила, що вона "звіріє" від подібних вчинків.

"І як тут не чортихнутися? Ось я сиджу вдома безвилазно вже 38 днів, тому що не хочу піддавати ризику свою сім'ю і оточуючих людей. Я не бачу своїх батьків, тому що ми всі дотримуємося самоізоляції! І коли обласканий народом актор-священик Іван Охлобистін приходить з усією своєю великою родиною на територію, що охороняється поліцією пасхальну службу в храмі Софії Премудрості Божої в самому центрі Москви – я звірію! " – вибухнула гнівом Альона на особистій сторінці в Instagram.

Сам Охлобистін пояснив свій вчинок і вказав, що усвідомлює всю небезпеку відвідування церкви в період пандемії коронавірусу, однак віра є для нього ключовою складовою життя. А церкви, на його думку, "стерильні від благодаті".

"Сходив в храм на Великдень – не догодив. Чого тільки не написали, як тільки не прокляли. Чому? Загадка! Порушень ніяких не було. Папери були в порядку. Я 25 років ходжу в цей храм на Великдень... Даремно закрили храми. Згадайте Символ Віри – вірую в Соборну, Апостольську Церкву. Тобто: наявність прихожан обов'язкова. Одних священнослужителів недостатньо. Стерильно звичайно, але боюся, що не тільки від коронавірусу, але і від благодаті. Зрозуміло, що небезпечно, але навіщо жити, якщо немає заради чого можна померти? " – висловився Іван.

"До чого претензії? Тому що в храмі з'явився отець Іоанн Охлобистін? З нього сан не зняли, ми його відносимо до священства, хоча він не співробітник нашого приходу. Він часто відвідував наш храм, коли був священником. Його тут знали, тому, напевно, і прийшов ", - зазначила вона.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...