У домашньому зоопарку поповнення: Шовковський завів білого їжачка (фото)

Їжачок вже подружився з котом спортсмена, а от що думає про нього папуга - невідомо.

Олександр Шовковський. Фото: соцмережі.

Знаменитий екс-воротар «Динамо» і збірної України з футболу, а нині один з тренерів національної команди Олександр Шовковський поповнив свій домашній зоопарк новою «бойовою одиницею». На своїй сторінці в Instagram 45-річний футболіст розмістив фото маленького білого їжачка, повідомляють Патріоти України.
«Колюча ніжність», - підписав спільний знімок зі своїм колючим вихованцем Шовковський. Їжачок вже подружився з котом спортсмена. Принаймні, тварини вже їдять з однієї миски.

До речі, які відносини у нового домашнього улюбленця футболіста зі «старожилом» - папугою Шико, історія поки що замовчує.



Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...