У Дрогобичі обвалився другий під'їзд будинку, де два роки тому загинули вісім мешканців

Сьогодні, 18 липня, у Дрогобичі стався обвал другого під’їзду аварійного чотириповерхового будинку, в якому два роки тому загинуло вісім людей. Будівля рухнула близько 12:50 год. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

Обвал стався у нежитловому аварійному будинку, розташованому на вулиці Грушевського 101/1.

Як відомо, у серпні 2019 року стався перший обвал цього будинку. Відтоді вцілілих людей відселили, а територію огородили від несанкціонованого перебування.

На місці обвалу працюють підрозділи Нацполіції та ДСНС у Львівській області. А також бригади комунальних служб та швидкої допомоги.

Згідно з попередньою інформацією, потерпілих немає, однак інформація з’ясовується.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...