У Франківську чоловік побив працівника ТЦК на блокпості - тепер нападнику загрожує до 5 років тюрми

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного чоловіка, який у Франківську побив працівника ТЦК та СП. Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі, передає "Еспресо.Захід", передають Патріоти України.

Що відомо про інцидент

Подія трапилася цьогоріч у березні на одному із мобільних блокпостів у Івано-Франківську.

"Військовослужбовець, виконуючи свої службові обов’язки, як працівник ТЦК та СП, після зупинки маршрутного автобуса з метою оповіщення військовозобов’язаних громадян про мобілізаційні заходи під час воєнного стану зайшов у середину автобуса. Між одним із пасажирів та військовослужбовцем виник словесний конфлікт, у ході якого обвинувачений наніс службовій особі удари по голові, чим спричинив тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Яке покарання загрожує прикарпатцю

Мешканця Надвірнянського району звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості службовій особі, а саме працівнику міського ТЦК та СП, який виконував громадський обов’язок у зв’язку зі службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України). Обвинувальний акт скеровано до суду.

"Санкція статті передбачає за вказане кримінальне правопорушення покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років", - додали у прокуратурі.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

"Повинні терпіти": У Міненерго розповіли, в яких регіонах найскладніша ситуація зі світлом

неділя, 7 липень 2024, 13:45

В Україні тривають відключення електроенергії, спричинені наслідками російських ударів по українських електростанціях. Найскладніша ситуація зі світлом наразі у прифронтових областях. Там через постійні ворожі обстріли енергетики не завжди можуть безпе...

Не всякий спортсмен втече страшних щелеп 3-тонного увальня: Бегемоти коли переходять у галоп навіть відриваються від землі. Зоологи зробили неочікуване відкриття (відео)

неділя, 7 липень 2024, 13:15

Дослідники з Королівського ветеринарного коледжу Великобританії довели, що бегемоти здатні літати. Ці, здавалося б, непідйомні велетні відриваються від землі одночасно всіма чотирма ногами, коли мчать на повній швидкості. . Найшвидші бегемоти навіть з...