У Франції 300-кілограмового чоловіка витягли з квартири підйомним краном: В унікальній операції задіяли десятки поліцейських та пожежників

В місті Перпіньян на півдні Франції рятувальники під час багатогодинної операції по вилученню з квартири чоловіка, що важить 300 кілограмів задіяли будівельний кран, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий телеканал France3 Occitanie.

Житель Перпиньяна з надмірною вагою близько 1,5 року не міг вибратися зі своєї квартири, через що його адвокат поскаржився міністру внутрішніх справ Жеральдо Дарманену. Чоловік на ім'я Ален очікував допомоги міської влади з липня 2019 року. Тоді він упав і зламав собі стегно, опинившись заблокованим і безпорадним у власному житлі.

У рятувальній операції у вівторок брали участь близько 50 осіб - поліцейські, пожежники, медики та співробітники мерії. Її проведення ускладнювалося вузькістю вулички, на якій розташований будинок Алена. Вікно квартири довелося розширювати ціною часткового руйнування фасаду. Сусідів тимчасово евакуйували.

Через чотири години після початку операції Алена поклали в спеціальний контейнер, який за допомогою крана було піднято на рівень вікна. На землі контейнер відразу помістили в машину швидкої допомоги. Чоловіка доставили в лікарню міста Монпельє.

Очікується, що після всебічного медичного огляду і необхідного лікування Алена помістять в спеціалізований центр в Тулузі для людей, які страждають надмірною вагою.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...