У Франції під час морського шторму закарбували "Посейдона": Фото оптичної ілюзії підірвало мережу

У мережі показали нову оптичну ілюзію: фото морського шторму нагадало користувачам обличчя античного бога морів Посейдона. Незвичайний знімок опублікував у своєму Instagram фотограф з Франції Матьє Ріврен. На фото, зробленому 30 січня біля його будинку в Лесконілі, Бретань, закарбовані хвилі бурі під назвою Жюстін, яка пронеслася західним узбережжям країни, передають Патріоти України.

"Хвилі були неймовірно потужними, гарними і не піддавалися законам гравітації", – написав фотограф у підписі до знімка. Його публікація зібрала 35 тисяч лайків.

Як пише Daily Mail, 31-річний Матьє Ріврен розповів, що це були майже 10-метрові хвилі, бризки від яких розліталися на 50 метрів навколо. "Я бачив неймовірне зображення Посейдона з короною, що виходить з океану, обличчя якого було в хвилі", – цитує його видання.

А один з користувачів порталу Reddit виклав знімки фотографа в своєму акаунті, зібравши понад 12 тисяч лайків. У коментарях багато хто погодився, що у високій хвилі можна побачити грецького бога.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...