У гаражі знайшли 122 гранати: На Одещині чоловік залишився без ніг через потужний вибух

У місті Чорноморськ на Одещині у будівлі, де вчора, 22 квітня, стався вибух, та чоловік отримав тяжкі поранення, знайдено велику кількість боєприпасів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Як зазначається, 49-річний чоловік, якому відірвало обидві ноги, постраждав через вибух саморобного пристрою. "Із гаражу вилучено 122 гранати", - йдеться у повідомленні.

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Одеській області повідомили, що вчора медиків викликали в один із гаражних кооперативів міста Чорноморськ. "Постраждалий був у важкому стані: із забоєм головного мозку, множинними опіками та переломами, травматичною ампутацією обох гомілок. Його було екстрено госпіталізовано у Чорноморську міську лікарню", - повідомили у Центрі.

За даними фахівців лікарні, у постраждалого також розрив промежини, опіки мають дуже велику площу.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...