У геномі COVID -19 присутній фрагмент ВІЛ, що свідчить про його штучне походження, - епідеміолог про нову загрозу

У геномі коронавірусу присутній фрагмент вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), але вплив COVID-19 та ВІЛ на організм людини різний. Про це в бліц-інтерв'ю розповіла лікарка-імунологиня, ревматологиня, епідеміологиня Людмила Смоліна, передають Патріоти України.

За її словами, наявність "вшитих фрагментів" декількох вірусів в геномі COVID-19 підтверджує штучне походження коронавірусу.

Як пояснила лікарка, відмінність між ВІЛ та коронавірусом полягає в результаті захворювання. "ВІЛ повільно абсолютно вбиває людину. Якщо людина заразилася, одужати неможливо. А при коронавірусі люди одужують", – сказала вона. Разом з тим медичка наголосила, що вакцину від коронавірусу, як і вакцину від ВІЛ, навряд чи можна буде винайти. Головна причина полягає в надзвичайній мутабельности обох вірусів.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...