У грузинській тюрмі помер українець: Тюремників підозрюють у недбалості

Порожнє ліжко у в'язниціУ тюрмі №8 Глданського району Тбілісі помер ув’язнений громадянин України. Слідчі підозрюють працівника закладу в халатності, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Новости-Грузия”.

У грузинських ЗМІ зазначають, що загиблий — це 32-річний Єгор Грегенко, якого перевели до Глданської тюрми 30 липня 2021 року. Він відбував покарання за злочин, пов’язаний з наркотиками.

“Черговий лікар помітив засудженого, який лежав у горизонтальному положенні в ліжку без пульсу”, — розповіли в пенітенціарній службі.

Під час зовнішнього огляду ознак насилля не виявили.

“18 серпня засудженого проконсультував сімейний лікар. Жодних скарг не було. 19 листопада сімейний лікар вивчив медичні карти засудженого українською мовою за 2006-2010 роки, у яких з’ясувалося, що у Є. Г. виявили залишкові явища перинатальної енцефалопатії. Синдром вегето-судинної дистонії”, — додали в пенітенціарній службі.

У Держінспекції почали розслідувати справу про передбачувану недбалість з боку працівника пенітенціарної установи, унаслідок чого загинув українець.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...