Хворих все більше: У гуртожитку на Київщині COVID-19 вдарив з новою силою

У гуртожитку Петропавлівської Борщагівки (Київська область), де трапився спалах коронавірусу COVID-19, станом на 29 квітня кількість підтверджених випадків захворювання зросла до 13. Про це розповів тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін у ефірі телеканалу "112 Україна". За його словами, даний гуртожиток розрахований на 512 осіб, передають Патріоти України.

Чиновник відзначив, що більшість мешканців роз'їхалася, втім, на час карантину там залишилося 154 особи. Здебільшого це іноземні студенти.

"На сьогодні, станом на цей момент, 70 осіб вже протестовано ПЛР-тестами. З 70 осіб лабораторно підтверджено 13 хворих. Ще у 84 також взято тести, результати у зв’язку з технологією проведення, певною черговістю будуть сьогодні-завтра", – підкреслив Володін.

Загалам, за словами чиновника, у Київські області випадки коронавірусу підтвердили у чотирьох гуртожитках: у селах Петропавлівська Борщагівка, Петропавлівське, селищі Гостомель та місті Вишневе. "У двох з них було по одній людині (Хворій на COVID-19. – Ред.). Решту мешканців було протестовано, було підтверджено, що вони здорові. У двох інших гуртожитках є масовіше захворювання", – заявив Володін.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...