У які дні сняться віщі сни і як їх правильно трактувати: Екстрасенс дав відповідь

Сни підносять нам образи того, що було, що буде, що могло статися або того, що ми дуже хочемо. Нерідко буває так, що ми просто не запам'ятовуємо того, що нам приснилося. Але коли сон був яскравий і досить правдоподібний, стає цікаво, що ж він може означати. У програмі "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 6:30 на телеканалі "Україна", ведучі Марія Мельник і Григорій Герман дізналися, в які дні сняться віщі сни і на які символи в них варто звернути увагу, передають Патріоти України.

Зазвичай, людям сниться те, про що вони думають і переживають в своєму повсякденному житті. Але ймовірність побачити віщий сон існує, такі сновидіння, як правило, згодом втілюються в життя.

Згідно давніми переказами, сни посилаються людині, щоб попередити про неприємності і небезпеки, які нас підстерігають. Однак віщі сни бачити дано не кожному і сняться вони вкрай рідко. Існує також повір'я, що побачити віщий сон можна в певні дні тижня – в понеділок, середу і п'ятницю. У ці дні сни вважаються віщими. Якщо в ці дні вам щось наснилося, експерти радять звернути увагу на деякі символи.

"Якщо сниться весільна сукня – це дуже і дуже погано – це горе, розлука, біль тощо. Тому, якщо дівчині сниться сукня – це не крутий сон, а дуже тривожний, він має негативне значення. Кращі сни – це зірки, веселка, коні, природа, чиста вода. Це сприятливі сни про багатство, успіх, удачу ", – зазначає езотерик і екстрасенс Євгенія Лисицина.

Для того, щоб не чекати особливого дня і знайти важливі для себе відповіді, ви можете зробити наступне: "Якщо у вас є питання, то, коли засинаєте, можете дати своїй підсвідомості завдання – крізь сон вказати, що робити. Важливо пам'ятати, що на сон може впливати багато факторів, які його формують: комфортність місця, де ви відпочиваєте, час, коли ви лягаєте, емоції, які вас супроводжують, і навіть люди, які зараз біля вас. Простіше кажучи – якісний сон – це якісні сни! " – радить експерт.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...