У яких областях України підтверджені зараження коронавірусом (карта)

За суботу, 14 березня, в Центр громадського здоров'я надійшло 12 повідомлень про підозру на COVID-19.

Станом на неділю, 15 березня, в двох областях України було зафіксовано підтверджені випадки зараження Covid-19, ще в ряді областей є підозри на зараження коронавірусом, повідомляють Патріоти України.

Підтверджені випадки зафіксовані в Чернівецькій і Житомирській областях. При цьому в Радомишлі, Житомирській області, хвора жінка вже померла. Її родичі та інші люди, з якими вона контактувала, знаходяться під наглядом.

У Чернівецькій області зафіксовано два випадки захворювання. Там само 15 березня госпіталізували трьох людей з підозрою на коронавірус. Також 15 березня двоє людей з підозрою були госпіталізовані в Слов'янську.

В цілому за суботу, 14 березня, в Центр громадського здоров'я надійшло 12 повідомлень про підозру на COVID-19 (Черкаська 1, Волинська 1, Чернівецька 5, Рівненська 3, Київська 1, Тернопільська 1). Жодна з них поки не була підтверджена.

Джерело: Апостроф

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...