У її власному кабінеті: На Одещині чоловік напав з ножем на жінку-інспектора поліції

На Одещині затримали чоловіка, який завдав множинних колото-різаних ран жінці-інспектору поліції в її службовому кабінеті. Подія сталася ввечері 7 лютого в місті Ізмаїл у службовому кабінеті інспектора Ізмаїльського районного відділу № 1 філії державної установи "Центр пробації". Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Зловмисник - 22-річний чоловік, засуджений в листопаді 2022 року за спричинення тяжких тілесних ушкоджень своїй матері, але покарання не було пов’язано з позбавленням волі.

"Вчора він прийшов на відмітку у відділ пробації і одразу почав завдавати ножові поранення 44-річній співробітниці, спричинивши їй множинні колото-різані рани голови, плечей та рук", - йдеться у повідомленні.

Жінку врятували колеги, які прибігли на крики, вони ж і затримали нападника.

"Потерпілу госпіталізували. Причину свого вчинку молодик пояснити не зміг", - зазначили в поліції.

Правоохоронці вилучили з місця події ніж та інші речові докази, які направили на експертне дослідження. Фігуранту повідомили про підозру у злочині, передбаченому ст. 348 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 9 до 15 років або довічним позбавленням волі. Поліцейські помістили нападника до ізолятора тимчасового тримання.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...