У Індійському штаті Джаркханд ловлять слона, який за два місяці вбив 16 осіб

Останній напад трапився 22 червня, коли слон убив літню пару, яка вийшла на вулицю села незадовго до світанку.

Ілюстрація: відкриті джерела ІнтернетТварину вигнали зі стада за буйну поведінку і суперництво за самок, вважають експерти. Але вона нападає тільки на тих, хто близько підходив. В індійському штаті Джаркханд відкинутий стадом слон за два місяці вбив 16 осіб, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Серія нападів слона сталася в травні і червні. Останній напад трапився 22 червня, коли слон убив літню пару, яка вийшла на вулицю села незадовго до світанку.

При цьому повідомляється, що тварина не вламувалася в будинки, а атакувала лише тих, хто підходив до неї надто близько або опинявся на її шляху.

Офіцер місцевої лісової служби Сатиш Чандра Рай заявив, що на людей нападає дорослий слон, якому 15-16 років. "Швидше за все, у тварини почався гін, і її вигнали зі стада за буйну поведінку і суперництво за самок", - вважає Рай.

Спіймати слона поки не вдалося, проте лісничі встановили, що він переслідує свою отару, сподіваючись возз'єднатися з ним.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...