У його день народження: На Донбасі ліквідували найманця з Росії на прізвисько "Пумба" (фото)

Окупант "відсвяткував" 38-річчя дещо специфічно.

На Донбасі ліквідували російського найманця Віталія Коломійцева на прізвисько "Пумба". Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штафан "Штірліц" в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Пумба" став "вантажем 200" в суботу, 30 листопада. Він був родом зі Ставропольського краю (Росія). Народився 30 листопада 1981 року. Як виходить, помер в свій день народження.

За даними сайту "Миротворець", бойовик Коломійцев брав участь в бойових діях на території Донецької області в складі бандформування "батальйон "Схід" жетон 09801, нагороджений відзнаками "ДНР".


В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...