"У Юри більше немає бажання": Відома українська група "НеАнгели" оголосила про розпад (відео)


Група НеАнгели оголосила про розпад після 15 років творчої діяльності. Слава Камінська і Вікторія Смеюха вирішили почати сольну кар'єру. Про причини такого рішення розповіла Камінська в ефірі "Сніданку з 1+1" після того, як про розпад заявив продюсер колективу Юрій Нікітін, передають Патріоти України.

За словами Слави Камінської, це рішення було спільним для учасниць дуету і продюсера. "Нам трошки з Вікою стало тісно. І на концертах, і в студії, і в кліпах. Все таки дівчата вже дорослі", - розповідає співачка.

Камінська каже, що попри позитивний настрій, їй трохи прикро, що ця історія закінчується. Але все попереду, адже дівчата вирішили продовжити кар'єру сольно. "15 років, ми одна до одної вже звикли. Віка для мене дуже близька людина, попри те, що ми дуже багато лаялися... Ми з нею не прощаємося звичайно остаточно", - додала Слава.

Камінська розповіла, що "у Юри більше немає ні бажання, ні можливості займатися групою". Ініціатором рішення став саме Нікітін, але "все йшло цього". Артистка додала, що у групи буде прощальний концерт в кінці березня.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...