У Каліфорнії випав доларовий дощ: Навіть у багатющому штаті США, економіка котрого перевищує всю російську, до такого не звикли

У п'ятницю вранці, 19 листопада, в штаті Каліфорнія (США) з інкасаторської машини несподівано випали гроші, які розлетілися по дорозі. Деякі жителі вирішили привласнити їх собі, проте потрапили в руки правоохоронним органам. Про це повідомляє телеканал Fox5, передають Патріоти України.

Під час того, як гроші зі службової машини опинилися на дорозі, рух було паралізовано. Багато несумлінних людей зупинялися і почали збирати їх.

"Диспетчерам Каліфорнійського дорожнього патруля почали надходити дзвінки з приводу "великої суми грошей на проїжджій частині", а також про те, що автомобілісти виходять зі своїх автомобілів, щоб забрати гроші", - зазначають у повідомленні.

Поліції вдалося заарештувати чоловіка та жінку. Також відомство закликає всіх причетних повернути гроші протягом 48 годин, щоб уникнути потенційних кримінальних звинувачень.

Інцидент викликав значний резонанс у співтоваристві, а відео про людей, які збирають гроші, широко поширювалися в соціальних мережах і серед місцевих агентств.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...