У калоріях себе не обмежує: Чоловік схуд на 32 кг менш ніж за рік і розповів, як йому це вдалося

В Індії чоловік схуд на 32 кілограми за 10 місяців - реалізувати мрію йому допомогло правильне харчування та регулярні тренування, передають Патріоти України із посиланням на The Times of India.

Зазначається, що Прашант Знайду почав товстіти у 2019 році після травми, через яку вів малорухливий спосіб життя. Після початку пандемії у 2020 році він став рухатися ще менше, а кілограми почали додаватися з подвоєною швидкістю. До кінця літа 2020 року він важив уже 110 кілограмів.

Схуднути чоловік вирішив після того, як подивився в інтернеті запис боксерського матчу між Мохаммедом Алі і Ларрі Холмсом. "Я побачив, як Алі, який був уже не в кращій формі, отримує важкі удари і не падає. Він віддавався на 100 відсотків. Це дуже надихнуло мене і допомогло вирішити змінити спосіб життя", – розповів Найду.

Чоловік спершу зайнявся своїм харчуванням. Тепер на сніданок він їсть вівсянку з шістьома-вісьмома яєчними білками, а обідає куркою з рисом. Він стверджує, що вдень не надто обмежує себе в калоріях. Вечеряє індієць курячою грудкою, салатом і склянкою йогурту.

Крім того, чоловік почав регулярно займатися спортом. Він робить силові вправи на дві групи м'язів щодня, і присвячує 25 хвилин кардіотренуванням. "Тепер це моя щоденна рутина, і я не зупинюся", – розповів він.

Крім цього, він наголосив, що упорядкував свій режим дня, щоб добре висипатися, і виключив з раціону швидкоїжу та інші шкідливі продукти. За останні 10 місяців він скинув 32 кілограми, проте зупинятися на цьому не збирається. "Фітнес став частиною мого життя, а не заняттям, якому присвячують вільний час. Я хочу стати ще здоровіше і сильніше", – підсумував індієць.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...