У Кам'янець-Подільському попрощаються з полеглим у бою під Шумами підполковником ЗСУ

29 березня в місті Кам'янець-Подільський відбудеться церемонія прощання з підполковником Сергієм Ковалем, зазначають Патріоти України. Командиром загону пошуку і знешкодження саморобних вибухових пристроїв 143-го центру розмінування загинув 26 березня в районі селища Шуми Торецького міськради Донецької області від смертельних поранень, отриманих під час обстрілу позицій ЗСУ терористами з мінометів і стрілецької зброї.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє мер Кам'янця-Подільського Михайло посипка.

"У понеділок, 29 березня, закликаю всіх в знак скорботи утриматися від розважальних заходів. На адміністративних будівлях комунальної форми власності буде приспущено Державний прапор.

Прощання з Героєм відбудеться в понеділок з 09:00 до 11:00 у клубі військової частини А2641 (колишній Будинок офіцерів).

Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища о 12:00".

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...