У катастрофі Ан-26 під Харковом загинув син депутата з Миколаєва

Володимир Олабін був курсантом ХУПС. Його батько Вадим Олабін – полковник СБУ у відставці.

У катастрофі Ан-26 під Харковом загинув син ветерана, депутата Миколаївської облради Вадима Олабіна – Володимир Олабін. Про трагедію написав на особистій сторінці у Facebook громадський діяч Ігор Дятлов, передають Патріоти України.

За його словами, Володимир Олабін був курсантом Харківського університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. "Остання п'ятниця вересня в один момент змінила життя одразу кількох сімей. Жахлива трагедія забрала життя молодих курсантів, які мріяли про польоти. Крім курсантів, загинули військовослужбовці, які входили в екіпаж повітряного судна. На жаль, катастрофа літака Ан-26 під Чугуєвом принесла втрату і сім'ї депутата Миколаївської обласної ради Вадима Олабіна", – написав Дятлов.

"Одним із курсантів, який був у літаку, що вибухнув під час навчального польоту, став син депутата – Володимир Олабін. Він навчався в Харківському університеті повітряних сил. Неможливо уявити біль від втрати рідних і близьких", – додав він.

На сайті "Преступности.НЕТ" уточнили, що юному курсанту в листопаді тільки мав виповнитися 21 рік. Батько загиблого хлопця є полковником СБУ у відставці, він брав участь у бойових діях на Донбасі, зараз на пенсії.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...