У Казахстані потужний вибух повністю зруйнував кафе. Моторошний момент потрапив на відео

У Казахстані прогримів потужний вибух

У Казахстані у місті Актау 7 листопада стався вибух у цілодобовому кафе "Аянат". Заклад перетворився на руїни, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал Sputnik Казахстан. Найбільш ймовірною причиною трагедії може бути вибух газу. Однак деталі ще встановлюють.

Інформації про постраждалих наразі немає. Проте, оскільки кафе працює цілодобово, там могли бути люди.

У мережі опублікували відео моменту вибуху. На ньому видно, як в один момент дорогу заполонила хмара диму та пилу. Всюди розлетілись уламки будівлі.

Очевидці публікують фото з місця подій. Видно руїни, на які перетворилось кафе. Поруч працюють рятувальники, стоять кілька пожежних машин та "швидких". Також показали відео з висоти пташиного польоту.

Місце вибуху в Актау / Фото "Лада":

Трагедія у шахті Казахстану

У Казахстані 7 листопада трапилась ще одна трагедія – у шахті Абайській. Так, у вибої вентиляційного штреку К10 стався викид метану. Внаслідок цього 6 гірників загинули, а ще 2 – постраждали.

Загалом в шахті перебували 64 працівники, а у вибої – 8.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...