У Керченській протоці шторм зіштовхнув між собою три російські судна

Матрос Шевченко зіштовхнувся із Матросом Позиничем, після чого їх понесло на Кавказ-5

Під час шторму у Чорному морі 26 листопада, у Керченській протоці зіткнулися три російські судна, про це повідомляють російські Telegram-канали, публікуючи відповідне відео.

"Близько 21:00 гігантські хвилі збили в одну купу суду Матрос Шевченко, Матрос Позинич та Кавказ-5 у Керченській протоці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається що судно Матрос Шевченко вирушило з порту Кавказ і вийшло у відкрите море. Однак через сильний вітер було важко керувати судном, і воно зіткнулося з іншим судном - Матрос Позинич, яке не встигло піти з його шляху.

"Разом їх понесло на теплохід Кавказ-5, який теж тільки-но знявся з якоря і намагався вийти в море, але йому не вистачило швидкості, і два "матроси" жорстко влетіли в нього", - написали на каналі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...